Make Equal söker FLER UTBILDARE

Brinner du för jämlikhet, normkritik och inkludering? Är du pedagogisk och lösningsfokuserad? Gillar du att leda, engagera och utbilda andra? Då skulle du passa perfekt som utbildare hos oss på Make Equal! Nu utökar vi vår utbildarpool!

Vi söker dig som vill föreläsa och utbilda inom jämlikhet och inkludering utifrån Make Equals metodmaterial Jämlikhetseffekten samt våra andra utbildningskoncept. Målgruppen allt från fritidsgårdar och föreningar till företag och myndigheter.

Uppdraget inleds med en obligatorisk fortbildningshelg den 18-19 mars i Stockholm (Make Equal står för eventuella rese- och logikostnader). Därefter lägger vi upp en individuell utvecklingsplan för hur du ska bli en färdig utbildare. I detta kan t.ex. ingå att delta vid ett eller flera föreläsnings- eller utbildningstillfällen som någon från Make Equal håller, samt att hålla en föreläsning eller utbildning tillsammans med en annan utbildare.

Det administrativa och praktiska kring dina uppdrag sköter du med stöd av utbildningsansvarig. Uppdragen kommer att förmedlas till dig via Make Equals utbildningsansvarig, men du kan själv påverka mängden uppdrag genom att hjälpa till att hitta nya potentiella beställare samt alltid tacka nej till uppdrag du inte vill eller kan ta. I uppdraget ingår även att återrapportera genomförda uppdrag till utbildningsansvarig.

Vi söker utbildare från hela Sverige och försöker i möjligaste mån förmedla uppdrag i utbildarnas närområde, men då detta inte alltid är möjligt så förekommer en del resande och övernattningar. Som utbildare är du inte anställd av Make Equal utan fakturerar oss konsultarvode genom antingen ett eget företag eller via en faktureringsservice (vi ger mer information om detta till de som går vidare i processen).

 

Rubrikbild

 

Om rekryteringsprocessen:

Sista ansökningsdag är 14 februari. Du ansöker genom att fylla i formuläret som du når via länken nedan samt genom att spela in en kort presentationsfilm enligt instruktionerna i nedan beskrivna steg. Därefter går vi igenom era ansökningar och meddelar senast 21 feb vilka som gått vidare. De som går vidare kommer att kallas till skypeintervjuer under vecka 9. Vi kommer sedan att ha en obligatorisk introduktionsutbildning den 18-19 mars för de nya utbildarna.

Länk till ansökningsformuläret finns här.

(Är det av någon anledning svårt för dig att skicka ett arbetsprov enligt instruktionerna i ansökningsformuläret – kontakta oss så hittar vi en annan lösning!)

Lycka till!